apex da nak kawen?

January 05, 2012

knok², assalamualaikum dear blogie :) juga readers yg sudi mai gojes blog :P korang sgt sweet je kan. sihat ke?
k, ni entri apdate secepat mungkin juga sebab teman masih dalam keadaan sibuk kan diri aka terpaksa sibukkan diri menyiapkan laporan disiplin lagi. kemarin tak siap lagi. :) erti kata lain is, teman mmg malas aka pemalas kemarin :P hari² malas sedunia pun teman juga. tak tahu la mcm mana tuan bos boleh bg markah 85 keatas utk diri teman..hehe..perasan sungguh teman kala ni. ok lah, bagi gomen² kat luar sana, kalau malas nak keje mcm teman, jgn nak show sgt kemahiran korg. teman ni da terlebih show pandai sebab tu teman di lantik menjadi pagawai disiplin. ntah apa² ntah. teman ni pun disiplin tak la high sangat. fb malar tuan bos kata. juga blogie malar. tp pagawai disiplin tu juga yg teman dapat. tuan bos kata, sesuai sebab baik utk diri teman. bg teman, tuan bos sengaja supaya teman punya disiplin bebaik je. tp hampeh. teman tetap teman. teman baik ape :P bai semua!

aku skandal :P

tajuk tak de kena mengena dengan entri, tp kalau nak cerita sahih ke tak bab apex da nak kawen kan? klik SINI more info :)

You Might Also Like

2 comments

  1. yealah.. apex dah nak khwin.. :)

    ReplyDelete
  2. @NURULHANIF

    (^____^) syukur ar. kurang sikit kontrobersi bout him kan..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images