apa pasal sedetik lebih tak boleh menang juara lagu?!

January 30, 2012

 mai klik sini nak tgk that time ajl26 berlangsung

assalam dear blogie!

wa rindu erk dgn gojes entri²? hehe...ok sabar peminat. aku tahulah korg meminati diriku ini. wa overacting gitu! teman baru balik ni. balik dari kandang kuda :P tipu! ahaha..2 hari lagi nak sambut ulangtahun bandaraya, kawad still in prosis walaupun aku tgk kitaorg ni da pakar memakar siap rasa macam nak terbakar pun ada :P hehe..petang ni adalah latihan lagi. wa majulah sukan untuk negara bah ni! lawala..hehe..ok, nnti aku tulis lagi ya. entri secepat mungkin sebab aku sgt rajin! wawawawa..bai!

tajuk entri kalau korang rajin, korg komen la. tp apa pun, awan nano punya lirik yg baik utk menang evendo aku tak paham pun di sebalik maksud/lirik itu..:P 

You Might Also Like

4 comments

  1. Best kan jac nyanyi lagu sedetik lebih tu, power btul suara dia..:)

    ReplyDelete
  2. @LiNda

    ah'ah ") terasa spt lagu dia sendiri kan..tak sama mcm anuar zain bawa :P

    ReplyDelete
  3. alaa biasalah nanti dipersoalkan plak, bukan penyanyi asal, so jac x menang la, tp dia tetap x kalah pun...

    akak dofollow sini

    ReplyDelete
  4. @aimaniman

    btl ckp akak :)

    thanks follow gojes blog kak! :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images