aku dengan gelaran jutawan

January 21, 2012

syg²ku, ada tak dlm wishlist korg tahun ni nak jadi kaya rayo? :) nak wish jd jutawan ke? ade tak agak² korg..huhu. kalau tanya kat aku, hari² pun aku wish nak jadi kaya rayo. bukan kaya rayo bab duet je, tp bab segalanya. bukan duet je tau. :P

evendo duet skg ni penting which is mmg penting pun kan. sapa yg kata duet tak penting tu, mai sini habaq kat aku :P bebalik dgn stori aku kat atas tu, ar ye la. kalau boleh, aku nak jadi kayo bab kesabaran juga. oh aku tak sabar eh sebelum ni? tak de la. sebab tahun ke tahun bila minda sd tidak boleh di bawah kawalan sedar sometimes (hehe) makanye, kesabaran itu perlu ada. erk, apa bah aku ckp ni..melalut oredi! maknanya tahun ini i wish kesabaran aku itu biarlah di bawah kawalan minda yg sedar :P ok melalut again :)

jutawan erk? ah'ah. aku tahu semua org nak if blh di lahirkan tup² dari golongan jutawan. ye kan? tak perlu nak fikir ape utk dptkan something. hanya perlu bangun pagi buka mata and depan mata segalanya telah tersedia. best ape jadi jutawan :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images