denaihati.com

iPhone 5 Gadget Impian

December 31, 2012

iPhone 5 Gadget Impian contest akan berakhir pada 31.12.2012 ini tepat jam 11.59 minit malam. assalamualaikum, morning kengkawan. ini adalah entry khas segmen menang iPhone 5 Gadget Impian anjuran blog denaihati.com. bantu klik button G+1 di segmen ini ya. terima kasih untuk bantuan yang di berikan :)


ini adalah STICKY POST ENTRY sehingga segmen iPhone 5 Gadget impian berakhir pada 
24 diSEMBER 2012, Jam 11.59 Malam 
TETAPI DILANJUTKAN TARIKH AKHIR SEGMEN PADA 31.12.2012


apple

iphone 5 gadget impian - satu hari sahaja lagi

December 30, 2012

assalamualaikum fellas :)

what i miss about blogging is. i can share anything about my feeling. wa. da speaking pula kan. :D tak pe. kot-kot ada rezeki nak melancong keluar negara ke aper ke, tak la nampak sangat tak reti cakap ong putih :D

ok. minggu ni sangatlah minggu stress. segmen iphone 5 gadget impian pun di panjangkan lagi till ecok. so mean, hanya hari ini dan ecok akan menjadi minggu last stress. lepas tu, kena terima seadanya siapa yang akan bakal membawa balik 5 bijik iphone 5 dari denaihati dan para penaja segmen iaitu eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, SweetKurma.com, ServerFreak.com, Neohas.com, Anarm.net dan Denai.my. 

honestly, memang sedih kalau kalah. ye la. hadiah utama iphone 5. keluaran terbaru dari apple. sekaligus mobile fon yang paling nipis dan ringan. siapa yang dapat memang beruntung la jawapnya. yang kalah, sound like PG akan kalah, sure sedih medih pedih lulu hati :( wargh !

so. hari ni aktiviti PG seperti biasa. mengundi dan terus mengundi. dan semoga dengan undian yang diberikan oleh kengkawan segmenmate PG, akan dapat menlayakkan PG turut merasa hadiah utama iphone 5 tu. insyaAllah kan :) entahlah. hati pun da rasa tak sedap. rasa macam , akan kalah pun ada . rasa akan menang pun ada . sound like, patah hati ? putus harapan , pun ada kan . huhu . apa pun, ecok da last day  segmen. PG harap sangat, bantuan, support undian untuk PG di akhir-akhir segmen ni. insyaAllah. PG stop kat sini dulu ya :)

selamat malam semua :)

iphone 5

senarai terkini segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog

December 28, 2012

assalamualaikum again fellas and fellow :)

syukur alhamdulillah. PG da selamat mengundi. bukan mengundi pilihan raya umum tu tau. yang tu belum lagi. rasanya kita akan turun mengundi next year of coz. dalam bulan tiga maybe. insyaAllah. masa tu, gunakanlah kuasa dan hak mutlak kita mengundi pemimpin yang benar-benar membawa kita ke arah kebaikan. erk. da macam lain bunyinya kan . but its okei. yang penting, kena tahu. mengundi itu satu kewajipan. kena mengundi. sebab kita akan menentukan. kita akan berada dimana .... erk. sound lain je. tak nak la cakap pasal politik. tak reti bab ni :D

ok. PG da selesai vote untuk hari ini . tapi rasanya ada lagi kengkawan yang belum mengeluarkan vote untuk para 84 segmenmate PG, please. bantu kawan-kawan PG ya. as korang tahu, denaihati blog adalah blog yang punya tagline, hidup untuk memberi. why not korang juga memberikan sedikit bantuan untuk kawan-kawan PG. hehe. jangan lupa PG tau :)

dan. PG nak maklumkan kat sini. untuk para bloggers yang telah pun join segmen PG. insyaAllah. after selesai sahaja segmen iphone 5 gadget impian pada 31.12.2012 ini, PG akan pilih pemenang. dan akan langsaikan segala hutang piutang dekat bloggers ya. terima kasih sebab sudi join segmen PG, sekaligus membantu PG untuk klik button G+1 dan UNDI blog PG SETIAP HARI SEHINGGA 31.12.2012. BANTU PG ya bloggers ;)

dan di sini, PG da update kan sekali lagi senarai peserta yang join segmen PG hari tu. nampaknya ada 13 buah bloggers sahaja yang join. tak pe, syukur alhamdulillah :)

saya harap awak-awak semua tak lupa undi BLOG PG TILL 31.12.2012 ya :)





nota kaki dan tangan :  segmen iphone 5 gadget impian di anjurkan oleh Denaihati.com bersama para penaja iphone 5 eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my.

apple

counting days ! iphone 5 gadget impian contest tinggal 3 sahaja lagi

December 28, 2012

assalamualaikum fellas :)

ada yang miss dengan PG ke ? werk. muntah hijau perasan ada yang rindu :D ok, PG nak minta maaf sangat-sangat, sebab tak de cerita baru tentang diri PG. kan ? kan ? perasan tak ?! ok, yes. angguk kepala tanda setuju :D uhu. ok. just now, PG lagi tengah sibuk mem bote kawan-kawan segmen menang iphone 5 gadget impian PG. korang pun tahu kan, PG tengah ikut contest menang iphone 5 dari blog denaihati. yang mana, denaihati.com tengah anjurkan segmen ni. bersama para penaja yang hebak ! like eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my. yes.  mereka adalah orang kuat denaihati untuk contest ini. ok, jom bagi tepukkan sikit untuk mereka :D

ok. apa yang baru tentang PG? tu je la. berebut-rebut sangat nak iphone 5, maka dengan itu 100% tumpuan PG sekarang adalah dengan contest tersebut. PG risau kalau tak bagi tumpuan kat situ, PG mungkin akan kehilangan peluang untuk memenangi hadiah utama iaitu sebijik iphone 5 dari denaihati tu. tau-tau je la harga sebijik iphone 5 tu kali beberapa minggu dalam beberapa bulan PG ulang alik naik bas turun bas pegi kerja, suda boleh cover tambang PG seorang. wa. nak beli handphone baru tak mampu. apatah lagi sebijik iphone 5. :) dan dengan itu. bantuan dari readers, amat-amat PG perlukan :) vote PG till isnin ni. isnin ni da tarikh last contest tau :)

lepas tu. boleh la PG update sekerap yang mungkin lagi. ni tak, asyik-asyik klik button dan vote kan. menyampah da ! ahahah. ok. PG stop kat sini dulu. sebab PG tahu, masa amat-amat mencemburui PG sekarang :)

da..da.. 

apple

aksi berahi berani mati Blogger / Model Malaysia - Sofea Putih

December 27, 2012

iphone 5 gadget impian contest yang tengah panas sekarang antara 84 segmenmate, nampaknya bukanlah yang panas lagi sekarang. sebab ada yang lebih panas dan hangat dari biasa. huhu

sofea putih? siapakah? blogger? setakat fatin liyana, cikepal, aku tahu la juga. tapi ni, kalau tahap blogger berahi berani mati, aku memang tak tahu. angkat bahu, tanda tanya. model? memang belambak model dekat Malaysia sekarang kan. hurm

di kabarkan, sofea seorang lelaki ? sapa tahu ? mari sini update dengan PG ! : D PG tengah sibuk nak mengundi pilihan raya student denaihati :)


 kredit to : sofea putih facebook




p/s : iPhone 5 Gadget impian contest tinggal 4 hari je lagi. kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) ( BAGI YANG BELUM BANTU PG, KLIK BUTTON SEHINGGA MENJADI MERAH )dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

denaihati.com

PENGUMUMAN RASMI : Segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog DI LANJUTKAN SEKALI LAGI

December 26, 2012

assalamualaikum dear readers :) PG nak buat pengumuman kat sini, untuk segmen yang PG anjurkan iaitu Segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog dengan ini, PG akan lanjutkan sekali lagi tarikh segmen sehingga 01.01.2013 (selasa) maka dengan itu, PG harap ada lagi yang sudi join segmen yang PG anjurkan. PG mohon maaf dengan segala kesulitan yang berlaku. jangan risau. hadiah telah pun selamat berada di tangan PG. tinggal nak pilih pemenang dan pos sahaja. dan dengan itu, PG sekali mohon bantuan, untuk VOTE BLOG PG SEHINGGA 31.12.2012 ini. yang mana, segmen yang PG anjurkan adalah supported PG BLOG untuk memenangi iPhone 5 gadget impian dari BLOG DENAIHATI.COM. PG MOHON MAAF YA :)

Nak  join segmen lagi, klik di sini >> Segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog
HADIAH dan UPDATED PESERTA segmen, boleh tengok di sini >> senarai peserta segmen klik G+1 dan undi Puan Gojes Blog

terima kasih semuanya :)




p/s : iPhone 5 Gadget impian contest tinggal 5 hari je lagi. kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) ( BAGI YANG BELUM BANTU PG, KLIK BUTTON SEHINGGA MENJADI MERAH )dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

UPDATED : REVIEW SEGMEN / HADIAH BUAT SEGMEN KLIK G+1 dan UNDI PUAN GOJES BLOG

December 24, 2012

iphone 5 gadget impian akan berakhir hari ini tepat jam 11.59 minit malam kengkawan. bagi yang belum dan sudi bantu PG lagi di saat akhir contest iphone 5 gadget impian berakhir, boleh lah berbuat demikian dengan bantu PG klik button G+1 di segmen ini >>>>> iphone 5 gadget impian <<<<<< dan UNDI blog PG UNTUK HARI INI SAHAJA LAGI di sini >>>> iphone 5 Blogger Paling Hebat <<<< kemenangan PG, juga adalah atas pertolongan da bantuan dari rakan-rakan se blogger;s. kekalahan PG, mungkin sebab kecuaian PG sendiri :( dan PG amat-amat hargai bantuan dari rakan-rakan PG. :) terima kasih ya..


please. vote untuk blog PG untuk kali terakhir :(

sekali lagi, hadiah akan PG UPDATED KAN selepas hari ini berlalu. bagi memberi laluan pada bloggers lagi yang sudi nak join segmen PG :) UNTUK makluman kengkawan. INI adalah segmen yang PG kENDALIKAN sendiri.

dan untuk kesekian kalinya. segmen iphone 5 gadget impian di anjurkan oleh Denaihati.com bersama para penaja iphone 5 eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my.

apple

iPhone 5 Gadget Impian - 1 Day Left !

December 23, 2012

assalamualaikum fellas :)

again. iphone 5 gadget impian contest akan berakhir ecok. contest yang dianjurkan oleh denaihati.com di taja bersama oleh eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my

strategi terakhir? hurm. tak tahu la nak kata strategi ke tak. cuma. mengharapkan blogwalking untuk hari ini dan ecok sebelum jam 11.59 malam tepat contest tamat. dan mengharapkan ada lagi bantuan klik button g+1 dan undi di salurkan untuk blog PG. insyaAllah, maybe kan :) 

dan hari ini. hari kedua, blog PG bermasalah dengan carian keyword di google.com. also google.com.my. dan rasanya ianya bermasalah sehingga blog PG tidak tersenarai dalam carian keyword 'iphone 5 gadget impian' sedangkan contest akan berakhir ecok. yes. big girl don't cyr kan :( tak pe. mungkin bukan rezeki PG untuk menang contest untuk kali ini. nak berada dalam top 10 juga bukan mudah. as a eryqizz.com kata, bukan mudah untuk memenangi iphone 5. its okei maybe. 

but hari ini, kata denaihati ilhamku, ada berita baik yang akan di publishkan oleh blog denaihati.com. maybe untuk para peserta contest. jika ada baiknya, syukur alhamdulillah. as people knew, denaihati dengan tagline, hidup untuk memberi. and hopely. ada something juga yang akan diberikan oleh denaihati.com untuk blog PG. domain maybe? :D who knows kan :) anyway. banyak lagi nak belajar dengan blog-blog otai ni. atau mungkin nak bagi iphone 5 dekat semua peserta :D ahahaha. doa-doakan je la :D

but for a while. please-please kengkawan. bagi yang rasa PG layak menang iphone 5 dari denaihati dan para penaja iphone 5 eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my tu, please. bantu PG ya. undian masih boleh di buat hari ini dan ecok. ecok adalah hari terakhir untuk segmen ini :( undian boleh di buat di sini ya kengkawan >> iPhone 5 Blogger Paling Hebat dan sesiapa lagi yang belum dan sudi bantu klik g+1 segmen iPhone 5 Gadget impian PG, boleh juga buat kat sini >> iPhone 5 Gadget Impian :)

jasa baik dan bantuan dari kawan-kawan blog, amat-amat PG hargai.

apple

gambar hottest percutian nora danish di dubai

December 22, 2012

wow ! versi angelina jolie. i loike :) panas tak panas, panas lagi badan ni dek pasal makan durian banyak sangat. confirm la malam ni tido bagai. lagi la panas, nak tunggu keputusan final si gajah vs singa :D korang pilih sapa? hehe. PG, sure la harimau malaya ! hehe..


kredit to >> THEM

p/s : iPhone 5 Gadget impian contest tinggal 3 hari je lagi. kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) ( BAGI YANG BELUM BANTU PG, KLIK BUTTON SEHINGGA MENJADI MERAH )dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

apple

big girls don't cry :(

December 22, 2012

assalamualaikum wondergirls :)

ar. akhirnya boleh duduk diam-diam depan cik lappy. omg ! rindunya nak duduk dengan aman :( werk. macamlah siang tadi tak duduk lappy :D mengadala tu ! hehe.

ok2. untuk kesekian kalinya. tolong PG ye kengkawan. button G+1 also and undi. tahu kan? bagi yg blm klik button tu, ar. tlong PG klik till button tu keluar warna merah membara gitu ::) hehe *wink-wink ! serius bosan dengan entry blog PG tu. hari-hari nak suh orang tekan button tu. ntah apa ker jadahnya pun, aku tak tahu :D kekekekke...ada ke yang kata macam tu? ar. ada. jangan tak tahu. until sentap pun ada juga :D

oh. anyways girl's. ceh. bukan boys ya :D ye. i'am a having problem bout my blog. i think. it kind sarius juga. as korang tahu PG lagi tengah ikut segmen menang iPhone 5 Gadget impian tu. tapi !!! ye tapi ! kemarin-kemarin lepas, dengan ke main nya rajin nak edit layout sangat. nak letak meta tag bagai. konon-konon terror la bab seo ni kan. hehe. at last girls, ar. ambik ko. carian keyword iPhone 5 Gadget impian blog PG tak de. omg ! PG, PUBLISHED ! hehe. mengada nak ikut D, istanbul aku datang kan :D ahahha.


so. PG nak buat ape ni??? tidak ! ok tenang-tenang. make it easy. ada jodoh tak ke mana kan. :( *wink. buat muka sedih pula :) *wekkkk...buat senyuman manis gitu. tapi hati, hanya Allah s.w.t sahaja yang tahu :( kenapa PG !


p/s : if kengkawan rasa, PG layak menang iPhone 5 gadget impian dari denaihati, jom bantu PG dengan klik BUTTON G+1 di segmen ini iPhone 5 Gadget iMPIAN dan ( klik button G+1 tersebut sekali sahaja. ecok tak perlu klik lagi. juga KLIK BUTTON G+1 sampai bertukar ke warna Merah ) dan UNDI PG setiap hari di entry ini iPhone 5 Blogger Paling Hebat. terima kasih ya di atas bantuan rakan-rakan :)

apple

Para Penaja iPhone 5 Gadget Impian - Terima Kasih

December 22, 2012

iPhone 5 Gadget impian contest tinggal 3 sahaja lagi kengkawan. bagi para pengklik button G+1 PG yang setia dan para pengundi yang setiap hari setia mengundi blog PG, PG ucapkan berbanyak terima kasih ya. bantuan / pertolongan dari para kengkawan semua, tak akan PG lupakan dengan mudah. kengkawan dari indonesia, ferry. thanks so much. dawai badan also :)

berbalik dengan para penaja segmen iPhone 5 Gadget impian, PG ucapkan berbanyak terima kasih di atas kesudian menaja sekaligus memberikan peluang untuk PG memperkenalkan bahawanya blog PG ini wujud di kalangan blogger newbie juga otai. thanks so much also tu denaihati.com kerana memberikan kesempatan untuk PG duduk join sekali contest yang super hebat dengan hadiah utama iPhone 5 yang cukup hebat ! that was wonderfull. menang atau kalah, yup. adat pertandingan kan. if PG menang, syukur alhamdulillah. if tidak menang. juga syukur alhamdulillah. kot-kot ada rezeki DH buat contest lagi, PG boleh je kan join :)

ok, berbalik dengan para penara sekali lagi. korang boleh sahaja looking this site >> Penaja iPhone 5 Gadget Impian by eyriqazz.com. serba sedikit detail tentang para penaja contest yang PG tengah join :) ok. itu sahaja la tentang penaja contest ni :) jangan tak tengok tau :D

3 day'S Left


p/s : iPhone 5 Gadget impian contest tinggal 3 hari je lagi. kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) ( BAGI YANG BELUM BANTU PG, KLIK BUTTON SEHINGGA MENJADI MERAH )dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

Hanis Zalikha Mad Market Travelogue

hanis zalikha dan room makeover !

December 21, 2012

hanis zalikha, blogger also model dan kini as a pengacara, yang PG sangat suker. evendo tak pernah bertemu dengan hanis. ye la. dia kat malaya. PG kat mana doh. hehe. tapi, itu tak menghalang PG suker kat beliau. erk. beliau? :D ye. tak kisahlah kan. yang penting, hanis zalikha hanya ada seorang kat dunia ni :)

sebut pasal hanis, dan memang aku da jauh ketinggalan sebab da few months tak update pasal dia, dan nampak tajuk hanis pagi ni, memang buat aku cepat-cepat masuk blog hanis. wa. hanis nak Makeover bilik dia ker ! suker ! PG seorang yang suka giler dengan design bilik too, membuatkan tahap keterujaan masuk blog hanis tahap 101% la. jom tengok apa hanis buat kat sini ! dan tengok apa hasilnya. :)



p/s : iPhone 5 Gadget impian contest tinggal 4 hari je lagi. kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) ( BAGI YANG BELUM BANTU PG, KLIK BUTTON SEHINGGA MENJADI MERAH )dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

apple

iPhone 5 Gadget Impian - Counting Days

December 21, 2012

iPhone 5 Gadget impian akan melabuhkan tirainya pada 24 disember 2012, tepat jam 11.59 malam. masa dan ketika itu, segala bantuan klik button G+1 dan UNDIAN untuk PG blog otomatiknya di tutup. :( sedihnya. dan segala keputusan akan di buat dan di kira dan di ambil selepas detik jam 12.00 tengahmalam. masa tu counting nak sambut krimas pula. kat sabah, as a worker kota kinabalu city hall too, counting time on krimas day memang sentiasa akan di buat. dan masa tu, krimas tak krimas, cuti tak cuti, hati duduk berdegup kencang je la menanti keputusan siapakan yang akan bakal membawa sebijik iPhone 5 Gadget impian yang telah sebulan lebih berlangsung. syukur alhamdulillah. masa dan ketika itu. PG akan panjatkan syukur. sebab segmen telah berakhir. dan boleh tido dengan lena for a while menanti keputusan.


dan untuk kesekian kalinya. PG berharap dan mohon bantuan sekali lagi dekat kawan-kawan blog. yang rasa PG layak untuk menang iPHONE 5 GAGDET IMPIAN yang di anjurkan oleh denaihati.com di taja bersama oleh eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my. please. bantu PG dengan klik button G+1 di segmen ini >> iPhone 5 Gadget Impian ( bagi mereka yang belum klik - sahaja ) dan bantu UNDI BLOG PG setiap hari di segmen ini >>>> iPhone 5 Blogger Paling Hebat. ada 4 hari sahaja lagi untuk mendapatkan bantuan dari rakan-rakan sekalian alam. :( PG mungkin bukan blogger terkenal, otai, model atau apa pun. cuma PG berharap dapat memenangi iPhone 5 Gadget impian ini sebagai impian PG bagi tahun berakhir 2012 ini. ( wa. da macam akauantan pulaks )

bantu PG ya kengkawan.

i'm talking about bloggers

Majlis Perkahwinan Maria Elena

December 20, 2012

assalamualaikum dear readers :)

omg ! PG tak tido lagi la :D sat lagi PG akan masuk tido. encek suami pun da siap sound 'ehem. ayang jam berapa nak masuk tido tu' hehe. ok. sat-sat. PG tak lama kat sini. cuma nak bagitau korang yang PG baru je habis menonton video maria elena wedding ! omg ! omg ! omg ! nampak sangat PG tak update pasal maria. apa pun, PG nak ucapkan selamat pengantin baru buat maria dan juga suami. semoga awak berdua berbahagia :) 



kredit to facebook MariaElenaZarul

semoga berbahagia sayang :)

p/s : kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

belajar seo

mengoptimumkan blog untuk carian

December 20, 2012

assalamualaikum dear readers :)

hari ni PG belajar tentang cara mengoptimumkan blog sendiri untuk carian. carian google look like dengan meletakkan sitemap dekat dalam blog. as PG tahu, letak benda ni, tak akan nampak pada pandangan kasar mata kita. dalaman sahaja yang boleh nampak :)

http://3.bp.blogspot.com/-4Pb322yBHGo/ULF9WkBi8bI/AAAAAAAAA7g/cw_BfaS2yxE/s1600/optimize-blog-for-search-engines.jpg


so, maybe bloggers boleh study kegunaan benda ni dulu sebelum apa-apa terjadi dengan blog korang k. ar, PG kongsi link ni dengan awak-awak semua >> Ultimate Guide - Mengoptimumkan Blog Anda Untuk Carian

thanks danial !

apple

morning voters !

December 20, 2012

assalamualaikum dear readers :)

dan selamat pagi. PG awal masuk ofic hari ni. kemarin da cuti. so hari ni kena masuk ofic awal. tau-tau je la pekerja cemerlang, gemilang dan terbilang :D wek. muntah hijau perasan giler kat situ kan :) ok. hari-hari pun PG awal datang ofic. alamak, rasanya da lama tak menconteng ikut suka hati kat sini. hehe. oh. meaning selalunya kena baca betul-betul la kan before published. hehe. teringat pula dian dalam istanbul aku datang. D, published ! hehe. ar, sapa tengok istanbul aku datang, faham la korang apa yang aku maksudkan itu :)

ok, kemarin PG cuti. duduk rumah,edit blog. kempen few blog. sound like da give up je kan :( its okei. rasanya kena take noted, if ada rezeki PG menang iPhone 5 Gagdet Impian tu, adalah. kalau tak de, nak buat macam mana kan. kita da usaha sebaik mungkin. insyaAllah. doakan sahaja. dan pada yang rasa, PG masih boleh terus bersaingan dengan para segmenmate yang lain, dan tak jemu-jemu menyokong PG, please. bantuan vote anda amat-amat hargai. dan PG ucapkan ribuan terima kasih :) dan pada yang sudi dan belum lagi memberikan bantuan klik button G+1 pada segmen iPhone 5 Gadget impian yang PG joined tu. please ye sayang. boleh klik di sini iPhone 5 Gadget Impian. klik button hanya sekali sayang. sehingga button bertukar menjadi warna merah. itu sahaja :) senang je kan. hehe. sempat lagi nak kempen kan :)

ok. kejap lagi PG nak pegi hq, masih menghadirkan diri as a urus setia pendaftaran kursus. tapi tak lama mana pun. sejam macam tu PG akan balik semula ke ofic. and after that, boleh la PG undi para segmenmate yang lain :)


p/s : kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

thanks kengkawan :)

i'm talking about bloggers

Pemenang 3 Blog Pilihan Terbaik

December 19, 2012

assalamualaikum dear readers :)

seharian duduk rumah hari ni. buatkan PG kemaskini blog. kempen memang satu, dua tiga blog sahaja. bukan demand sebab G+1 button segmen menang iPhone 5 Gadget Impian tu da naik melebihi sis akmaomar. tidak. tidak sama sekali. tapi ini semua kerana PG tengah mengemaskini coding-coding H1, google analytics dan juga meta tag. ada few yang PG berguru dengan danial. blog danial juga kemas. PG suker.

dan oh ya. sebut pasal sis akmaomar. also the 84 peserta yang bersaingan secara sihat dengan PG dalam segmen menang iPhone 5 gadget impian tu kan. YE. PG nak ucapkan taniah buat sis akmaomar kerana baru sahaja dinobatkan sebagai Pemenang Tempat Pertama Contest 3 Blog Pilihan Terbaik yang mana, contest ini telah pun di anjurkan oleh Amirze (dot) com.

http://blog.amirez.com/pemenang-contest-3-blog-pilihan-terbaik-2/

Pemenang Contest 3 Blog Pilihan Terbaik

Berikut adalah 5 pemenang utama Contest 3 Blog Pilihan Terbaik yang telah ditapis dan diadili seadil yang mungkin:

hebat-hebat juga pemenangnya kan :) jom korang. kalau nak belajar SEO, boleh rujuk mereka juga :) taniah buat para pemenang ! awak hebak !!


dan if kengkawan rasa, PG layak menang iPhone 5 gadget impian dari denaihati, jom bantu PG dengan klik BUTTON G+1 di segmen ini iPhone 5 Gadget iMPIAN dan ( klik button G+1 tersebut sekali sahaja. ecok tak perlu klik lagi. juga KLIK BUTTON G+1 sampai bertukar ke warna Merah ) dan UNDI PG setiap hari di entry ini iPhone 5 Blogger Paling Hebat. terima kasih ya di atas bantuan rakan-rakan :)

hangout

biar mimpi sampai ke bintang !

December 17, 2012

assalamualaikum fellas :)

nampak gayanya. since bersaing nak merebut iPhone 5 gadget impian ni, entry PG pun da makin kurang kan :( nak update pun banyak sebut pasal iPhone 5. rasanya readers PG pun da naik muntah hijau dengar hujahan pasal iPhone 5 ni :D uwah ! maafkan PG ya :) but but. untuk kesekian kalinya PG nak cakap pasal iPhone 5 jugaaaaaa ! hehe.

ok. kemarin lepas. ahad. hangout dengan encik suami. huhu. suami pun merajuk juga kalau sang isteri asyik dok layan cik lappy dari encik suami yang halal jaminannya :D hehe. biasalah keluar makan. tengok wayang. skyfall ok. baru nak tengok pun wayang tu. hehe. tak pe kan. sekurang-kurangnya tengok :D dengan suami pula tu ;)

wa.....jangan cemburui PG ya. PG da menang iPhone 5 dari denaihati.com ! chissss. perasan sungguh kat situ :D ok. hangout dengan suami kemarin, pegi suria sabah. of coz la dekat kota kinabalu sabah. dan dan. tengok je la gambar kat bawah terpampang indah :D jangan jeles tau tau tau tau.....ronda-ronda, jumpa booth iPhone 5 amazing with maxis ni. tak sempat nak tanya apa pun kat booth sebab suami nak cepat je jalan :(


ok tak pe. adakah ini petanda PG akan menang iPhone 5 dari denaihati ? insyaAllah. dengan bantuan dari rakan-rakan, insyaAllah :) dan if kengkawan rasa, PG layak menang iPhone 5 gadget impian dari denaihati, jom bantu PG dengan klik BUTTON G+1 di segmen ini iPhone 5 Gadget iMPIAN dan ( klik button G+1 tersebut sekali sahaja. ecok tak perlu klik lagi. juga KLIK BUTTON G+1 sampai bertukar ke warna Merah ) dan UNDI PG setiap hari di entry ini iPhone 5 Blogger Paling Hebat. terima kasih ya di atas bantuan rakan-rakan :)

berita

iPhone 5 Gadget impian - Maxis tawar Pelan serendah RM50.00 sebulan !

December 15, 2012

assalamualaikum fellas :)

Bagi mereka yang tidak tahu, Maxis Bhd adalah syarikat perkhidmatan telekomunikasi pertama yang telah membawa masuk iPhone 5 di Malaysia untuk julung-julung kalinya. dengan pelancaran model terbaru telefon pintar keluaran Apple ini, sekaligus, Maxis turut memberikan pelan yang sangat menarik iaitu, pelan serendah RM50.00 sebulan ! menawarkan pelan iValue direka bentuk semula untuk memberikan nilai kepada pelanggan. serius cool wei.


 hehe. jangan silap. itu bukan encik suami PG. 
tapi itu adalah manusia pertama yang membeli iPhone 5 since pelancaran di adakan :D

bagi peminat yang menantikan gadget paling nipis dan ringan ini, pastinya amat-amat teruja dengan pelan yang diberikan ! bukan sahaja nipis dan ringan, malah reka bentuk yang di bentuk semula sepenuhnya menampilkan paparan retina sepanjang empat inci. that was great peeps ! dilengkapkan dengan cip A6 Apple untuk prestasi lebih pantas dengan jangka hayat bateri dipertingkatkan, that was great untuk PG if dapat memiliki iPhone 5 ni. dilengkapi iOS6, sistem operasi mudah alih tercanggih dengan 200 ciri-ciri baru seperti Shared Photo Streams dan Facebook Integration. apa benda tu wei ! PG tak pernah pakai lagi benda alah ni. sobsob.....


serius, PG kalau dapat menang iPhone 5 gadget impian yang sedang di anjurkan oleh blog Denaihati.com tu, sure PG akan melamar Maxis as my partner :) so, kengkawan readers. if awak rasa, PG layak untuk memiliki benda alah ini, please. bantu. tolong PG dengan klik button G+1 di entry ini iPhone 5 Gadget Impian dan ( klik button G+1 tersebut sekali sahaja. ecok tak perlu klik lagi. juga KLIK BUTTON G+1 sampai bertukar ke warna Merah ) dan UNDI PG setiap hari di entry ini iPhone 5 Blogger Paling Hebat. terima kasih ya di atas bantuan rakan-rakan :)
 

more info : Berita Harian

berita

Datuk K, Suami Datuk Siti Nurhaliza Kemalangan

December 14, 2012

assalamualaikum fellas.

siapa yang tak sayang suami kan. atau lebih tepat. artis juga manusia biasa seperti kita. kemarin petang. heboh katanya datuk siti nurhaliza, penyanyi popular nombor di Malaysia ini mengalami kemalangan. bagi PG, itu mungkin hanya propa yang sengaja di buat-buat untuk melakukan sesetengah akbar atau blog media sekarang ni. tau-tau sahaja la. kematian artis sahaja boleh di buat seperti permainan. tapi bila PG cari tahu kesahihan berita. ternyata, ianya memang benar. something musibah yang berlaku dekat datuk siti. tapi bukan beliau. ianya terjadi pada datuk k. suami kesayangan datuk siti kita. dan PG berdoa, agar datuk k cepat segera sembuh dan kembali ceria seperti selalu.

HIBURAN

Datuk K Patah Bahu, Kemalangan Di New Zealand


 
Siti Nurhaliza bersama suaminya Khalid Mohamad Jiwa.
 
PETALING JAYA: Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa (Datuk K) yang juga suami kepada penghibur nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin cedera apabila motosikal yang ditunggangnya terlibat dalam kemalangan jalan raya di Queenstown, New Zealand pada Khamis.

Adik kepada ahli perniagaan tersebut iaitu Datin Zaiton Mohamad Jiwa berkata, beliau dimaklumkan mengenai kejadian itu oleh seorang rakan Datuk K yang berada bersama usahawan itu di negara tersebut kira-kira pukul 1 tengah hari Khamis (5 petang waktu New Zealand).

Katanya akibat kemalangan itu Datuk K mengalami patah bahu, cedera pada tangan serta kaki. Bagaimanapun keadaannya stabil dan tidak membimbangkan.

 
Siti memohon maaf kerana terpaksa membatalkan konsertnya di Banjarmasin, Indonesia.
 
“Saya terkejut dengan berita itu dan akan berangkat ke sana pada esok (Jumaat) bersama Siti dan seorang lagi rakan. Siti sekarang ini berada di Banjarmasin, Indonesia untuk mengadakan konsert.

“Beliau terpaksa membatalkan konsert itu,” katanya kepada mStar Online ketika di hubungi di sini pada Khamis.
Zaiton berkata, Datuk K berada di New Zealand atas urusan perniagaan dan beliau menghabiskan masa petangnya di bandar Queenstown dengan menunggang motosikal sebelum terjadinya kemalangan.

Bagaimanapun Zaiton tidak mendapat gambaran jelas bagaimanakah kemalangan itu berlaku.
Sementara itu Siti Nurhaliza yang akan mengadakan konsert terakhirnya iaitu Konsert Ekspresi Karya Gemilang pada malam Khamis terpaksa membatalkan persembahan tersebut.

Siti menerusi akaun Twitter miliknya memohon maaf kepada seluruh peminatnya di Banjarmasin kerana kejadian berkenaan.

“Salam... maaf buat semua peminat di Banjarmasin serta semua “team” konsert, CT (Siti) tidak dapat ke sana kerana ada sesuatu yang tak terduga. Mohon memahaminya,” kata Siti menerusi Twitter miliknya.

kredit to : mStar Online

nuffnang

terima kasih atas segalanya

December 14, 2012


terima kasih visitor's, terima kasih kengkawan, terima kasih reader's :)

terima kasih yang sudi membantu PG dalam mengumpul sebanyak klik button G+1 untuk 
segmen menang iPhone 5 Gadget impian dan 
Sudi meluangkan masa sedikit untuk bantu UNDI www.puangojes.blogspot.com 
bantuan dan jasa baik kawan-kawan / sahabat-sahabat, tak akan PG lupakan. 
dan ianya akan lebih mengeratkan kita semua 
dan akan membuatkan PG terus berada di dunia blog kita :)
terima kasih ya semua :)

iPhone 5 Gadget Impian

segmen menang iphone 5

December 13, 2012

assalamualaikum :)

ar. sekarang ni agak payah nak menarik nafaz lega. sebab contest menang iPhone 5 gadget impian semakin menguji jiwa dan raga para segmenmate. ada yang sudi membantu vote di waktu subuh. tengahmalam pun ada. wa. hebak ! lihatlah penangan iPhone 5. belum dapat lagi, da ada yang agak meroyan kat situ untuk mendapatkannya. sudah tentunya yang meroyan itu PG :D hehe

untuk kesekian kalinya sayang-sayang PG, tolong dan bantu PG ya. klik button G+1 itu sekali sahaja. sehingga button bertukar menjadi merah, and awak selesai di situ untuk bantu PG. TOLONG sayang-sayang PG. PG sangat-sangat hargainya. dan TOLONG ya, tolong jangan klik button tu semula selepas button tersebut betukar menjadi putih semula. biar ianya kekal merah (andai kata korang TELAH SIGN IN GOOGLE KORANG) jangan sayang. button yang da merah bila di klik semula bertukar menjadi putih, akan mengurangkan bilangan jumlah button G+1 yang di terima PG. minta tolong sangat-sangat. PG tak tahu nak buat apa da dengan button ni. sebab ianya akan menjadi kurang tanpa di sedari. ianya mungkin kesilapan dari para pengklik yang cuba untuk membantu. sebenarnya button itu seakan like / unlike fb. jangan unlike after button da bertukar menjadi merah. itu je konsepnya yang mudah sayang. tolong PG ya :(

LIKE ( KLIK BUTTON G+1 ) = BILANGAN BUTTON BERTAMBAH ( ITU SANGAT BAIK )
UNLIKE ( KLIK BUTTON G+1 ) = BILANGAN BUTTON AKAN BERKURANG ( ITU TAK BAIK ) - JANGAN UNLIKE YA SYG2 :(

kat sini, ada segmen yg PG Sediakan untuk membantu PG untuk memenangi iPhone 5. all bloggers boleh join sama. ada hadiah menarik yang PG sediakan. itu topup rm15.00 x 2 pemenang, dvd istanbul aku datang x 2 pemenang, dan charcoal mask daiso x 4 pemenang. all bloggers boleh join sama. sambil bantu PG, sambil join segmen PG ya.


klik banner jika ada berminat nak join segmen PG ja. dan please2, bantu PG untuk klik button ini
( button ini adalah sama dengan button dalam segmen PG ) bila da klik button ni, no need to klik semula dekat dalam segmen PG. jangan ya sayang :( klik hanya sekali. dan boleh teruskan ke syarat ke dua segmen PG tersebut.

BANTUAN AMAT-AMAT DI HARGAI :(

home sweet home

Kedudukan Terkini – Kontest Gadget Impian iPhone5 Kiraan Mata G+1 Puan Gojes Blog

December 11, 2012

assalamualaikum fellas :)

PG datang nak jemput korang join segmen PG dekat sini. hadiah sangat menarik. :D sapa-sapa sahaja boleh join, yang penting awak punya akaun google :) senang je kan. dan di sini, PG nak sharing dekat para peng klik / pengundi yang sempat meluangkan masa sedikit untuk klik button G+1 entry menang iPhone 5 gadget impian sekaligus mengundi Puan Gojes blog as a iPhone 5 Blogger Hebat. ok. awak-awak boleh lihat di sini, kedudukan bantuan klik button G+1 yang PG terima. atas bantuan para 84 segmenmate, para kengkawan, para readers, segmen PG, blogwalking dan yang tak di kenali, menjadi kenal di sini :) #salam perkenalan dari PG ya.


kedudukan terkini boleh tengok di sini

nampaknya Blog PG berada di nombor '2' dengan menerima sebanyak 182 klik button G+1 dari kengkawan semua. kedudukan akan sentiasa berubah bila PG menerima bantuan klik lagi dari kengkawan. dan PG berharap sangat, dapat menerima PG sebanyak mana mungkin lagi untuk berada di kedudukan pertama. insyaAllah. as people knew, blog akma berada di atas PG blog. mungkin ianya akan berubah dengan bantuan rakan-rakan PG. insyaAllah.

dan couting tidak akan berhenti di sini sahaja. dengan berjalannya tugasan untuk mendapatkan sebanyak klik G+1 segmen menang iPhone 5 gadget impian ini, berjalan seiringan dengan itu, PG kena meraih sebanyak mana lagi VOTE untuk mengundi PG dalam segmen iPhone 5 Blogger Paling Hebat. harapnya kengkawan dapat bantu PG untuk memenangi iPhone 5 ini ya kawan-kawan. PG nak ucapkan ribuan terima kasih atas bantuan yang di berikan.

  • BANTU Klik button G+1 segmen iPhone 5 gadget impian di sini 
  • BANTU Undi segmen iPhone 5 blogger paling hebat di sini
  • PANDUAN MENGUNDI di sini

terima kasih fellas :)

Daiso Produk Review

Daiso Charcoal Mask #2

December 11, 2012

assalamualaikum fellas :)

akhirnya PG telah pun selamat mendapatkan charcoal mask daiso ini dengan sendirinya. teruja tengok dari jauh benda ni menyebabkan PG grap 5 terus. entry dekat sini boleh baca, how PG eksited cari charcoal mask ni :D wa. hebak ! dan nak tahu tak, pekerja kaunter sempat kata, 'kak, beli sikit ja ? laku ni kak'. terus PG senyum-senyum kelat. tanda befikir. oh ok. kalau ada lagi bila gaji minggu depan plus bonus tu masuk, nanti PG beli lagi la. ahaha.

but this time. dengan senang hatinya PG nak bagi korang. wa. korang erk ? ye, korang yang join segmen PG kat sini segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes blog sure bakal memenangi benda ni. kaum-kaum hawa, please find out this thing if u wanna win this ! :D for this time, PG akan bagi dekat 4 x pemenang contest tu. anyway. memandangkan para peserta untuk segmen PG baru ada 5 blog, dan kot-kot mereka menang dengan mudah hadiah yang telah update iaitu topup rm15.00 x 2 pemenang dan dvd istanbul aku datang x 2 pemenang, tambahan lagi dengan charcoal mask x 4 pemenang, ar. ada balance hadiah lagi tu, so why not korang join sama :)

so. korang yang nak benda ni, jom join segmen PG ya. klik sini segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes blog sekarang ! tarikh tutup segmen 20 disember ni :)



gigit jari !

December 11, 2012

"Contest iPhone 5 semakin rancak dan ramai peserta yg berkongsi-kongsi VOTE dan klik G+1 tetapi penganjur yakin pemenang gadget impian adalah peserta yang pandai mengajak seramai mungkin bukan sahaja kawan-kawan perserta dan kawan-kawan dalam group ini sahaja tetapi semua yang mereka kenal diluar sana untuk vote mereka. Betulkan strategi anda supaya dapat gadget impian anda kalau tidak nanti gigit jari."

 omg ! omg ! omg ! confirm peserta yang akan bakal gigit jari sendiri adalah PG. tidak ! kengkawan, readers, blogwalking, tolong ya. please i'm begging u agar PG tidak bakal mengigit jari tangan dan kaki sendiri. tolong PG untuk dapatkan sebanyak mana lagi klik G+1 dan undi blogger paling hebat  di dunia ! tolong !!!! :(

- bantuan klik button G+1 segmen iPhone 5 gadget impian di sini
- bantuan undi segmen iPhone 5 blogger paling hebat di sini
- cara bagaimana untuk undi di sini

cuti-cuti malaysia

Snowworld Game On! jom ke Genting Malaysia !

December 11, 2012

assalamualaikum peeps :)

masih mood cuti-cuti malaysia bah ni kan. tau-tau je la anak-anak sekolah masih bercuti panjang ni. jadi para suri rumah tangga pun confirm la masih mood cuti-cuti malaysia. nanti bila anak-anak da start sekolah semula. ar. adalah yang sibuk juga ke sana ke mari nak jemput anak-anak la. nak kemas itu la. nak kemas ini lah. lebih tepat is. suri rumah ni tak kan pernah berhenti untuk bekerja. sapa setuju sapa setuju ? :D

hey. macam bunyi nak pegi bercuti je kan. and ar. why not pegi Genting Malaysia ! wow ! tak perlu kot nak pegi luar negara bagai. sedangkan Malaysia punya tempat-tempat menarik yang sangat memuaskan hati ! just pilih sahaja mana tempat korang nak. google kan ada. search sahaja. ar. kesempatan masih bercuti-cuti malaysia ni. sekolah pun still cuti kan. hey. anak buah PG will starting class on this 20 of december ! peliks dot com betul la. ada ke ? anak buah naik darjah 1 :)

ok. bebalik dengan genting ! ya.....itu dia.  rasa nya genting tengah buat promotion kot. tau-tau je la, PG ni tak reti sangat english london. so why not, korang klik sini and find out about this ? deal kan :) kot-kot nak bawa anak-anak bercuti kan :)


good morning ! hey. feel to support puan gojes menang iphone 5? klik here. thanks !

home sweet home

give up !

December 10, 2012

assalamualaikum.

good morning ! ahaha. good morning la pula :) hai bloggers. selamat malam semuanya. wa super b sakan todays. sibuk berkempen till tak update yang baru todays pun kan :) hehe.

ok. hari ni nak update pasal suami je la. sebab suami starting today bercuti seminggu. wa hebak. bos bagi suami cuti sakan. aku kalau kena bagi cuti seminggu macam tu, memang angkat kaki dan tangan dengan segera la jawapnya. kemas meja. kemas pc. kemas data apa yang ada. ambik beg tangan. pakai hill 10 inci tahap dewa. naik tingkat 8, beli tiket wayang. tengok wayang la jawapnya. ahahaha. itu kalau aku :D jadi wahai encik suami, kalau hang terbaca entry wifey ni, pandai-pandailah bawa diri kat umah ye. basuh membasuh segalanya enteng :D 

denaihati.com

why its all about vote and vote ?

December 09, 2012

assalamualaikum.
ya. PG tengah free. while encik suami dan anak-anak buah sibuk layan bola. so, PG agak free sahaja duduk belah encik suami :) dan untuk itu, PG nak make a entry untuk si pembaca silent readers PG sorang ni ;)

kenapa post kebelakangan ini tentang undi, undi dan undi sahaja? :)

hello hi silent reader. sorry. ya. memang PG perasan sangat tentang ini. as i say tentang ini dekat sini sama. dan terima kasih sekali lagi sebab alert dengan entry PG. PG pun memang perasan benda ni kan. tapi, apa boleh buat. PG kena duduk berkempen dan terus berkempen untuk meraih sebanyak mana klik button G+1 segmen menang iPhone Gagdet impian yang sedang PG sertai. untuk bersaing dengan 84 peserta, bukan mudah. susah sangat. kadang kena bersengkang mata dan kena perah otak nak buat strategi how to make it easy. nak dapatkan sebanyak mana klik G+1 segmen tu.

home sweet home

harimau punya pasal !

December 09, 2012

assalamualaikum.

harimau punya pasal. PG yang rasa nak berlari laju. bukan pasal harimau lapar. tapi pasal rumah bagai nak runtuh dengan jeritan anak-anak buah bergabung lagi dengan jiran-jiran tetangga bergabung meletup bersama encik suami. adoi. tekak jangan cakap la. satu goal da buat tekak bagai nak pecah. ni kalau ada 2 3 goal sat lagi. confirm duduk diam-diam dekat ofic. go Malaysia ! one more goal untuk Malaysia. boleh ? :D


comelnye banner :D

home sweet home

sentap ke ?

December 09, 2012

assalamualaikum super peeps :)

syukur alhamdulillah. semalam blogwalking, bekempen. pagi ni cek jumlah klik G+1 segmen iPhone 5 gadget impian, ada sedikit penambahan. syukur alhamdulillah. 

oh ya. and yes. sebelum masuk tido semalam, sempat la PG godek-godek fon, tengok kot-kot ada penambahan lagi kan. oh maybe ada email yang masuk. as usual la. email memang belambak masuk bila da join group denaihati tu. ada je mesej kata, ar. saya da vote awak la puan gojes. ar, saya da undi awak. entry awak best. entry awak menarik. entry awak bla bla bla. dan entry awak menyampah. dan no need to bekempen ! sebab saya super jeles / tak suka / g+1 awak da makin meningkat ! hehe. ar. yang tu tak de puloks. :D

tapi yes. dekat kotak pusat pengaduan awam PG ada. wehuuu. suker ! sebenarnya benda ni easy sahaja. memang depend pun dekat bloggers out there nak bantu ke tidak kan. its okei. PG pun tak la sampai kata, wei ! awak kena tolong saya tekan button G+1 tu. wajib ! harus ! atau mungkin saya ada terlepas pandang benda ni till ada bloggers yang rasa, ehhhhh bencinya aku / menyampahnya aku dekat puan gojes blog tu ! datang-datang blog orang suruh tekan benda bodoh tu ! tak nak tekan la mangkuk hayun ! hehe. ar. ianya terpulang sebenarnya sayang.

saya juga merasa benda ini seakan menyusahkan bloggers lain untuk membantu klik. lebih-lebih lagi dengan kena buat undian tu sama. dia macam susah, or i mean. kena register lagi. leceh la wei. hehe. but its okei. itu terpulang dari bloggers yang sudi membantu dengan ikhlas. jika ada yang suka dan tak suka, saya tak boleh nak kata apa. sebab saya memang memerlukan bantuan para bloggers. yup. depend sebenarnya. dan saya tak berani nak paksa orang tekan. evendo sekali pun saya kena buat segmen untuk meraih bantuan klik dan undi, its depend on that person untuk join atau tidak. semua kena datang dengan niat yang baik dan niat yang ikhlas untuk membantu :)


sekadar nasihat ? ok. thanks pada pengguna nama iphone seperti dekat atas ni, yang sudi menasihati puan gojes blog untuk jangan nak paksa orang tekan sangat la. nanti naik menyampah. ok. thanks sudi nasihatkan puan gojes ya. syukur alhamdulillah. sekurang-kurangnya awak, alert dengan blog saya. saya suker ! punya pandangan positive tentang benda ni. oh ya. maybe awak boleh bantu saya sama klik g+1 button tu and undi saya sama kan ? but depend on u. saya tak paksa. if awak ikhlas bantu, thanks a a lot syg :) oh maybe awak boleh tinggalkan url awak sepatutnya ? and saya tak perlu nak masuk blog awak secara tak sengaja, sebab saya tahu awak mungkin tak suka saya tinggalkan jejak dekat kotak shout mix untuk meraih bantuan klik dan undi, kan ? hurm. macam mana erk. nak cari blog awak pun, susah da lepas ni. kot-kot awak boleh tinggalkan mesej sekali lagi, and i wanna say thanks about this, kan ? :)

sentap dengan ayat orang lain ? hurm. ok. maybe benda ni kalau terjadi, saya kena make it easy. tapi setakat ni, ianya tak berlaku lagi :) if ada yang mencemuh puan gojes dengan kata-kata sentap, mungkin sebab awak alert dengan blog saya. saya suker ! itu pasti akan membuatkan berfikir something. to do something dengan blog saya maybe, agar awak tak sentap kan ? ar. suker la ! :) saya sayang semua readers blog saya. silent or not silent :)

good morning !

berita

gurauan bertukar tragedi

December 08, 2012

assalamualaikum.

berikutan dengan panggilan palsu yang di lakukan oleh Dj MEL (kiri) dan Christian yang menipu pihak hospital untuk bercakap dengan jururawat yang merawat Kate. kini menjadi tragedi. apa bila jururawat yang melayan panggilan palsu tersebut, telah di sahkan meninggal dunia. berikutan dengan ini, DJ Mel dan Christian di rehatkan sehingga siasatan selesai.


Dj MEL (kiri) dan Christian


Pasangan Duke dan Duchess of Cambridge
taniah !

home sweet home

#post random number dua belas

December 08, 2012

assalamualaikum peeps.

makin hari makin mengerunkan mencari sebanyak mana lagi klik G+1 segmen menang iPhone 5 gadget impian dan undi iPhone 5 blogger paling hebat sekaligus bersaing dengan 84 segmenmate yang lain. huhu. risau. takut. segalanya ada. ye la, risau juga. da bekempen sakan. tup-tup pemenangnya beralih pada orang lain. sedih. pedih. medih sure semua ada :) arr. risaunya rasa hati tak tertanggung :( lebih mengerunkan is, keputusan G+1 hari ke hari ada sahaja yang kurang. tak tahu di mana silapnya.


susah nak kata if ada yang tarik balik klik yang telah di berikan sebelum ini. ianya sangat susah untuk di katakan. huhu. and PG decide untuk move on dengan cara lain. evendo PG kena bersengkang mata untuk berkempen bagi memenuhi impian mendapatkan iPhone 5 gadget impian itu, its ok. tapi, rasanya untuk menarik balik klik G+1 yang telah PG berikan to another 84 segmemate, mungkin tidak. untuk 84 segmenmate yang telah berikan klik pada PG blog. thanks again di ucapkan atas bantuan korang. korang memang awesome.

dan untuk peng klik G+1 yang baru. boleh bantu klik button G+1 di segmen iPhone 5 gadget impian ini dan jika awak-awak rasa entry PG sangat menarik, awak boleh undi PG di banner berwarna biru itu. PG tiada cara lain selain make a blogwalking / segmen gift hadiah topup untuk meraih sebanyak klik g+1 dan Undi. PG bukan artis. bukan blogger otai. bukan blogger yang masuk majalah. bukan blogger yang di perkata-katakan di setiap bloggers lain. PG hanya seorang blogger biasa yang sedang merebut tempat untuk mendapatkan iPhone 5 gadget impian ini dengan bantuan dari readers.


yes. sometimes, i feel bad bout this. trying to push harder my self just to win iPhone 5 gadget impian segala manusia di dunia. tapi itulah. tidak semua benda yang kita nak, akan datang bergolek depan mata kan. pasti kena buat sesuatu. dan tanpa korang, maybe PG tak kan dapat merealisasikan impian ini. insyAllah. 


and yes. please, can u help me on this? 
klik segmen iPhone 5 gadget impian ini dan klik button G+1 
klik banner di bawah dan undi puangojes.blogspot.com setiap hari sehingga segmen berakhir 24 dis 2012 ini. 
cara untuk undi ada di SiNi


boleh ada yang tolong? :(

lisa surihani

hangout dengan Lisa Surihani !

December 08, 2012

assalamualaikum ..

sapa yang tak nak keluar dengan lisa surihani, cinta hati yusri tu. kalau PG, PG pun nak. nasib ar PG berada di kutup utara selatan :D kalau tak, memang habisan-habisan nak berkempen sebab nak bertemu dengan Lisa Surihani ! ok. nasih aku memang tak luck. apa kata korang pula cuba nasib ? senang dan mudah sahaja kalau nak ketemunya :)


ar. digi super blogger.

Berita baik! DiGi Buddyz™ boleh merealisasikan impian anda hanya dalam empat (4) langkah mudah sahaja:

  1. Sediakan satu blog entri bertajuk “How you and your Buddyz™ are Never Apart 24/7”!
  2. Berkongsi dengan kami kebaikan Digi Easy Prepaid Plan. (24 Jam Call PERCUMA + SMS + Facebook)
  3. Letakkan SATU(1) lencana Blog (Ikon DEP 24 jam call PERCUMA + SMS + Facebook. Sila rujuk kepada imej di blog sini.
  4. Hantarkan permalink blog anda sebelum 12th Disember 2012 (Rabu)
16 blog entri yang terbaik akan dipilih untuk memperoleh satu peluang emas untuk muncul bersama Lisa Surihani dalam sebuah produksi video pada 16 Disember 2012 ini! Untuk info lebih lanjut, sila layari sini

Ayuh, cepat lah hantar entri anda! :)


perempuan cantik !
terima kasih nuffnang :)

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images