Tentang Dhia - tengok dhia sampai sakit (^_^)

December 21, 2011

dear diary. 

today, aku masih lagi sakit. bangun pagi td tekak mula sakit. encek adeeb juga sakit. sista will sakit too i think. da batuk² i hearing mean will sick too. harapnya jgn lama². tak suka bab selsema, nnti nak makan apa pun tak de rasa. batuk too. sana sini batuk. kang nak tgk wayang ke apa, akan buat bising dgn itu. tak suka la. :( so, mudah²an selsema juga batuk akan cepat sembuh dan berlalu pergi sebab i hated u! (^_^)
today, mean 8 day before encek suami balik sabah. oo sgt U. chef nak balik, supir nak balik, wartawan nak balik, oo semulala dia. and of coz, my gemuk nak balik oredi :P lepas ni can hangout, tgk wyg dan makan dengan banyaknya! ok bai..malas nak taip banyak..bai!


You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images