Tentang Dhia - Kematian Dhia??

December 07, 2011

semalam tgk dhia, agak terkejut juga bab dhia tu meninggal dunia. terus bising satu rumah pasal babak tu. apasal boleh mati pula. tiba² heroin mati, cerita nak tamat suda ka?ada kembar dhia ka? mana boleh heroin mati awal². mcm² spekulasi, lagi² after babak meninggal dunia tu sambung selepas iklan, tak naya menjadi tanda tanya. adoi...mcm² la..

then tekejut beruk dhia boleh hidup semula. ok, that why jgn di main² dengan kuasa Allah swt. Dia yang menghidupkan kita, dan Dia juga yg akan mematikan kita semula. pendek kata, ajal maut itu semua di tanganNya. so, ok. greatlah dhia da wake up semula. mean, citer tu tak tamat mcm tu sahaja. lgpun, tak best la kalau tamat mcm tu saja, sedangkan sinopsis kata dhia dengan zikir will married. :) kan?   

gerunnye tgk dhia aka Nora Danish mcm ni. subahannAllah..
















gambo taken from Tentang Dhia FB 

tak sabar nak tgk sambung malam ni!

You Might Also Like

8 comments

  1. mati sebelum dimatikan! tak takut ke....errrkk

    ReplyDelete
  2. @c'axoera

    takutnye syg ;) *tp kalau da ajal maut, tak de sapa dpt menolaknya kan..mmm

    ReplyDelete
  3. saspen jer citer dia smlmkan..
    tapi mmg dah tau lah mana mungkin heroin mati awalkan.. :)

    ReplyDelete
  4. @LiLy @ MumMyQiStInA

    ah'ah kan sis ;) da agak da, mesti ada kejutan punya..neway,ada ke erk kes mcm ni di dunia realiti kita skg ni..huhu

    ReplyDelete
  5. alangkah indahnya jika watak yg dilakonkan oleh pelakon itu tidak hanya memberi kesedaran kpd yang menonton, tapi juga kepada pelakon yang menjiwai watak tersebut..

    wallahualam... :)

    ReplyDelete
  6. Sama lar.Terkejut jugak tgk heroin mati awai.huhu

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images