teman memang suka merapu tapi bukan ikan kerapu

December 27, 2011

petang dear blogie

petang ni quit silent je ofic. ada staff yg bercuti till new year, dan nampaknya keadaan sgt silent plus dengan cuaca kat ofic ni redup je seredup mata aku yg kuyu ni :( dan ini sgt membosankan. da namanya bosan, maka blogie itu perlu kan.

so nak citer aper erk? oh, neway gomen² semua, da ade yg sain sbpa ker? sebab teman dengar mcm di tangguhkan je benda ni. that mean, gaji baru on januari ni pun mungkin akan di tangguhkan? tak tahu la teman. teman ni ikut mana yg betul dan bebaloi je. hopely semuanya berjalan dgn lancar la erk. bab gaji tu yg teman tunggu :) ye la, da byk sgt hutang piutangnya, harapnya dgn gaji baru ni blh la kot reloan semula :P

hari ni hari selasa kan. oh, teman lupa nak ucapkan selamat hari natal buat kawan² ofic teman. and hepi new year 2012 sama kat teman² lain.

teman punya wish tahun depan mmg byk la. tp teman harapkan satu saja, moga² teman punya relationship between teman dengan encek suami akan lebih better dan better to be. bukan ape, teman ni pun tak sempurna mana. tak reti masak. tp boleh la. but, nak masak kicap ke ape ke, mmg kena minta tunjuk ajar encek suami juga. tak pun kakak ipar teman. ini bukan salah ibu mengandung ya. :) teman mmg dari kecik lagi mmg tak reti masak pun. oh maybe sebab mama teman yg masak selalu sebab arwah bapa teman kan kena kontrol makan. :) kalau ada sapa sudi nak ajar teman masak, teman ok je :P

oh sebut pasal encek suami, 2 hari lagi encek suami will coming around corner. pandai btl teman ber english kan. tau² la teman ni belajar tak la sampai london, tu pasal teman punya english mcm haram jadah je. tp ada juga la bunyinya tu. yg penting teman reti dan korg reti nak baca :P

sebut pasal encek suami, nak tinggalkan pesanan if encek suami baca blogie puan isteri. lepas ni abg kena slow down berhenti merokok ye. bai! (^.^)

okla, teman pun tak tahu nak tulis apa da. sebab teman ni bukan la blogie tegar pun. blogie tepi pantai je :P bai korang!


You Might Also Like

3 comments

  1. wahai encek suami, saya rindu kamu ;(

    ReplyDelete
  2. hehe..tq komen..hope hbgn akk same somi brkkln....hehe...epy new yer!

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images