StudentLifeStore - Pendrive Comel Untuk Si Gojes One!

December 24, 2011

hey u, wanna win some or one of cute mute item yg ada kat atas ni? nak erk? (^_^) ok that mean, StudentLife Store nak bg kat korg, but kena la ikut contest mereka dulu (^_^) ingat senang² nak bg free..huhu..

but before that, korg wajib dan kena like this page Facebook StudentLifeStore 1st :) da Like korang wajib and harus tulis tagline yang sesuai di Page Facebook StudentLifeStore tersebut.

 Contoh tagline “StudentLifeStore -Pendrive Comel Untuk Mengorat Awek“. Something like that la. Boleh tulis di mana-mana asalkan di Facebook StudentLifeStore. Senang kan?
 ~ this example, i kredit to blog abg nara ku syg :P ~

sapa nak Pendrive comel loteh also gojes mcm aku, cepat grap this contest now! cepat!!!

You Might Also Like

3 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images