secantik datuk siti nurhaliza (^_^)

December 24, 2011

hey hello readers, sebelum ni teman ada share tutorial how to cantikkan kotak komen blog kita, yg tu teman pakai tutorial dari blog mania story. but, now. teman sekali lagi tukar wajah kotak komen blog teman. erk, apasal pakai nama teman² segala ni..hehe..oh, ni gara² baca blog cikgushida la ni. tak pe kan? :), so kali ni nak share dengan kengkawan satu tutorial yg teman dpt dari blog cik gee. dgrnya, cik gee nak close blog dia. hopely, niat tu di tangguhkan or tak pun, blog tutorial jgn la di padam. its such one of wonderful tutorial blog tau..jom. nak try come klik blog ShesGee

before

after

simple but i Uit

You Might Also Like

1 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images