puan gojes dan tajaan shawl beliau ♥

December 05, 2011

assalamualaikum!

wa, garang sikit puan gojes pagi ni. bukan apa, saja nak tunjuk perasaan gumbira sikit, sebab nak ckp yg hari² ku kini indah sebab hari² ke kerja, shawl ku adalah di taja. kalau bukan hari ini,ecok ada lagi yg sudi menaja. engkorg ada ker? tak de kan..hehe...

siapa yg dpt shawl sehari seminggu, tiap minggu mcm aku, sila la sharing kalau sudi. sebab, aku menyampah sebenarnya. engkorg dpt shawl yg di taja. aku? ar, kat bawah ni en. bos dan pn. bos belikan masa dorg pi kursus kat key el minggu lepas. tu pun sebab aku kata, belikan aku shawl. kalau tak, haram jadah dorg nak belikan..tp, tp....yg menariknya is, dorg belikan aku. mean, aku dpt free² je. sudahnya, nak pinky one kolor juga. tak sesuai btl la minah ni. nak pinky kolor tp en. bos yg menjadi mangsa..kwang3....nasiblah en. bos memahami keadaan jiwa dan raga pn. kuli yg gediks gila! dan obses to pinky kolor! *muntah hijau...ehe..

the bunga² merah one from en. bos, pinky one yg warna lembut from pn. bos aka kak nets (^_^) 
oh, terima kasih. harapnya hari² dpt tajaan free..aku nak! ~ mengado² ~
.
oh lupa, siap ada keronsang lagi..ngeh3.


 this morning, ini aku aka Puan Gojes mengada Good Morning Peacemaker!

nota kaki dan tangan // jgn jeles kat diriku ye,sebab aku da bernikah kawen. yg nak mengorat tu, sila pandang tepi dan kanan..bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images