PEMBAYARAN GAJI SBPA

December 05, 2011

hey u, ada yg spt aku menanti pekeliling for how pembayaran gaji baru SBPA ni ke? erk, mesti ada punya la. rata² yg aku search, ada yg menanti bagai rak mcm aku. agak² berapa la kenaikan gaji baru ni. tau² la, Perdana Menteri Malaysia da umum bajet bagai rak, mesti la nak tahu berapa kenaikan gaji tahunan kan. kalau tanya aku, aku pun tak sabar gila. da la gaji sejemput je. * oh tu pasal engko byk loan yatie oi..hehe..

neway, nak sharing klu² ~ maybe ~ dengan kawan² gomen yg memangku bloggers tu. nak tahu lebih lanjut klik SINI dan sila la like kalau berani..hehe

Saya amat menghargai kawan-kawan yang tidak jemu memberi pandangan di FB saya ini. Jadi istimewa untuk rakan-rakan sekelian, berikut adalah gaji SBPA bagi:-
Gred N5-1 (SSM - N11) 850 - 2390 kgt 80
Gred N4-1 (SSM - N17) 955 - 2780 kgt 95
Gred N4-3 (SSM - N22) 1920-3530 kgt 115
Gred N3-1 (SSM - N27) 1410-4185 kgt 145
Gred N3-4 (SSM - N36) 3035-5555 kgt 180

Dalam masa yang sama janganlah lupa mengenai 1/2 bulan gaji atau minimum RM500 yang akan diterima pada bulan Ini.
ok, itu info dari encik abu bakar haji abdullah, ketua pengarah perkhidmatan awam malaysia. bukan dari aku..bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images