panggilan dari seberang lautan

December 06, 2011

td sara aka adik ipar aku col encik suami, kata hujung bln ni adik midah one of kazen encik suami nak bernikah kawen da. ok, selamat pengantin baru both of them (^_^). kebetulan, encik suami pun mmg da lama tak balik jumpa parents, so as a wife....relakan je la...wa, ada *la* dihujung ayat...hehehe...

as usual, sara will ask 'yatie balik sekali tak?' :), memandangkan encik suami tahu keadaan yg tak mampu nak di bendung, makanya 'tak kot,adjust tgk mcm mana nanti la. tau la bajet nak kena byr sana sini' oh ok..aku silent killer je la, memandangkan encik semua da kata mcm tu. *ok, thanks sbb memahami keadaan pn.isteri ♥ 

so,dan makanya, encik suami akan keseorangan balik ipoh minggu depan :(, dan pn.isteri, duduk kat sabah sorg² dgn sista² semua k. jgn mengado² nak joli sana sini..lalalala

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images