Novel Ombak Rindu Read Online ♥

December 01, 2011

assalamualaikum yuyu :)

serius, tengahari td pi tgk ombak rindu dengan sista. nak ckp peling tu, mmg peling la. tp yg tak pelingnya tu, ada je suara² sumbang menyumbang kat belakang. jadi peling pun tak jadi. hampeh btl. sudanya duduk sebelah aku tu bkn suami, tp jiran tetangga mana ntah, yg penting dia jantan tp bkn encik suami. sista serius tak tahu nak ckp apa. ntah menghayati pilem tu ka tak. sbb sampai² ja masuk ofic, terus col me back kata nak pi tgk sekali lagi sbb peling tadi tak ada..hehe...so mean, kali ni bkn di temani aku la tu kan cik pn sista? hehe..

nak ckp pasal pilem ni, mmg best. babak lisa surihani aka mila aku most suka suki. mungkin sbb sebelum ni tak pernah pun tgk dia bawa watak yg ala² marah mcm tu. mmg best la part dia. walaupun dia nampak keding je, tp dia sgt pretti metti la. korg yg baca entri aku ni pun, wajib pi tgk ok. mmg best. tak boleh nak ckp apa. yg penting, will beli cd yg original then simpan buat koleksi :P

nak tanya juga, if ada readers yg jumpa movel ombak rindu read online or apa² la yg penting baca secara online and of coz free, sila tgglkan jejak kat sini ya..nak baca! 


  
bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images