hari makan sedunia

December 23, 2011

hari ni kalau aku nak kata hari kenyang sedunia, boleh juga kot. sebab dari pagi till petang ni, tak henti² makan. today is friday and jamuan makan akhir tahun jpsm on the day same day dengan sambutan belated besday bahagian latihan :) that mean hari ni adalah hari makan sedunia (^_^) oh ok, syukur alhamdulillah for rezeki yang di beri.


jamuan akhir tahun mmg selalu di adakan. and eyap acara ni sudah menjadi satu kemestian di hujung tahun :) its not about jamuan sahaja, tp juga ex change gift yg best! dia mcm ni, kita beli something mean barang la kan. then akan di lekat kan number and someone yg pick that number akan dapat present yg kita beli tu, and org lain akan dapat dan buat benda yg sama. cuma yg membezakannya is dapat hadiah tak sama la harga juga ke saizan present tersebut. :) nice kan. ok, nnti will upload that picha. sebab dpt something yg unik from yaya :) tink u yaya :P


and also petang hari pula ada jamuan sambutan belated besday. hepi belated buat kak neta juga jon (^_^) ni pun jamuan tahunan yg wajib ada kat bahagian latihan. mean, if date birthday tu today but tak dapat nak di sambut today, akan tetap di sambut juga. biar pun da berbulan lepasnya. best kan (^_^) suka sangat dengan bahagian latihan sekarang ni. will update later bout this (^_^) bai!U

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images