DiGi iPhone 4SURE I DO 1ST

December 26, 2011

best je soalan ni kan. mari sini teman jawap dengan senang hati teman.

1. lompat pagar
2. lompat kijang
3. lompat katak

hehe

4. dating dengan mrs  yellow tp bukan encek suami
5. ambik gambar dengan mrs yellow juga iPhone 4S teman siap si jejaka yg bagi iPhone 4S kat teman dengan jayanya
6. will belek² iPhone 4S teman. timbang berat beliau. berat ke tak. nice ke tak kat tangan teman
7. try wifi kawasan teman dpt iPhone 4S tu
8. try facebook
9. buka blog teman, nak tgk juga ok ke tak view blog teman dalam iPhone 4S ni
10. on twittter
11. on Yahoo massengger
12. semua teman nak buka. kalau boleh, nak letak pink² item kat iPhone 4S teman. lagi cute lagi comel dan lagi adorable utk teman. da la menang iPhone 4S yang canggih, then teman letak lagi pink² colour gitu, mesti jeles punya sista see noor yg gila mobile sama :P

ok, teman tak tahu nak kata apa lagi. yg teman tahu, kalau teman menang 1st think nak buat is ambik gambar byk² dan buat org semua jeles yg aku MENANG iPhone 4S hanya dengan berblog!


yup, sure for me! :P

done
by Nuffnang dan Digi
nak join this contest mari klik SiNi!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images