DiGi iPhone 4SURE 4 ME

December 26, 2011

hello Digi, honestly...teman harap iPhone 4S will be mine. kenapa teman ckp mcm tu? mari read more sebab apa. and i hope so teman will win this item ;( ~ tak menang, teman akan nanges 2 hari 2 malam..seriusly! ~

"teman punya mobile phone yg tak de internet langsung. which is, biar pun teman ni seorg yg gila networking, gila facebook, gila twitter, gila blogging, gila nuffnang, gila friendster, gila myspace juga gila gadget dan shawl sekarang ni, tp honestly, itu semua teman kena layari dengan teman punya cik laptop. serius nak kata, teman tak online langsung dari mobile canggih² mcm touch² dari jejari tu. evendo teman punya hubby ada sony erikson siap ada internet tp jgn haraplah teman dpt pakai. teman kena dating 1st dengan cik laptop teman baru boleh layari semua yg teman sebut kat atas tu. serius, mmg teman nak sgt iPhone 4S ni sebab teman blh buat itu semua dalam 1masa. can facebook, blogging, etc in one time!"

dan teman punya sebab lain ;)

Color

black / white

hitam itu menawan kengkawan is that mean, hitam itu sudah buat aku tertawan! juga putih. putih itu bersih, sesuci hatiku yg bersih nak memiliki iPhone 4S ni ;)

 

 

Size and Weight3

Height: 4.5 inches (115.2 mm)
Width: 2.31 inches (58.6 mm)
Depth: 0.37 inch (9.3 mm)
Weight: 4.9 ounces (140 grams)



serius size yg sangat comel!

 

Cellular and Wireless

  • World phone
  • UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz);
    GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
  • CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz)4
  • 802.11b/g/n Wi-Fi (802.11n 2.4GHz only)
  • Bluetooth 4.0 wireless technology

 

Camera, Photos, and Video

  • 8-megapixel camera
  • Autofocus
  • Tap to focus
  • Face detection in still images
  • LED flash
  • Video recording, HD (1080p) up to 30 frames per second with audio
  • Video stabilization
  • Front camera with VGA-quality photos and video at up to 30 frames per second
  • Photo and video geotagging

and serius it so much to say why teman nak iPhone 4S ni!
those yg nak rebut iPhone 4S ni dari teman ;(, mari klik SINI tgk apa lagi yg ada dgn iPhone 4S ni :)

thank Nuffnang juga DiGi for this Segmen! (^___^)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images