CONTEST BLOG PALING KEMAS BY TASYA

December 22, 2011

selamat petang u,
1st thanks to cik ela ffor tagging this segmen. nak ke blog cik ela yg baik hati mei klik SINI (^_^)



 syg²ku, nak join, klik banner atas ni ye (^_^)

KALAU BOLEH BODEK HABIS-HABISAN(tak buat pun tak apa!) ~ part ni suka :P ~
sayangku cik segmen, saya nak bodek juga ni. if awak tak terima pakai, saya akan nanges 2 malam berturut. serius (^_^). saya nak juga novel tu. saya nak dan saya nak. hopely saya dapat jadi one of this winner. sebab saya nak novel tu. tak kisahlah novel apa pun, yg penting saya dapat novel tu. bolehkan? and if saya menang, saya sayang awak (^_^) dan akan bgtau encek suami yg saya telah memenangi novel kat dalam blog. sure encek suami suka (^_^)
ok, sampai sini sahaja. terima kasih for make this segmen and beautiful novel! U


nak tag :




nota tapak kaki dan tangan : memandangkan ini adalah kali pertama gojes blog join segmen,
i hope so will be the winner. boleh kan cik segmen? (^_^) bai! U

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images