cik epal bertunang?? ~tahniah!~

December 04, 2011

petang ahad aku selalunya tak de aktiviti yg menarik. akan duduk rumah sepanjang hari. tidur, bangun dan makan dan mandi. dan akan beterusan sampailah nak tido malam. erk, makanya dlm sehari berapa kali aku tido dan makan dan mandi. walawei! oh, tp itu tak penting pun nak tulis kat sini. sebut pasal cik epal bertunang...erk, tak tunang lagi la ;)


gambo taken from cik epal blog ;)

aku rasa tak perlu la nak ckp pasal cik epal gonjeng ni cantik ke tak, sbb yg cantiknya dia itu, mestilah hanya utk si encik shaheizy sam nya itu (^_^), dan aku akui dia mmg cantik and gojes. ar, ambik sebakul epal aku puji minah ni.

as people know and i know too, *oh english saya mmg mcm ni, tak reti sgt pun tp ngado² nak sebut* dia sgt femes dgn blog cik epal dia. oh itu semua bloggers pun tahu ;), so apa point nak ckp sebenarnya ni? ntah, aku pun tak tahu. saja nak tulis pasal cik epal.

mungkin sbb bosan dan tak tahu nak buat apa petang ni buatkan aku nak tetiba je nak masuk blog cik epal. apa yg terkini pasal dia. masuk² je terus ternampak wording ~ tunang ~

wahhh cik epal da nak betunang ke..nope²! baca sampai lembam biji mata, bukan cik epal yg bertunang ye, tp kazen dia (^_^). mei aku ulang sekali lagi, BUkaN. hehe..ar ambikk engkorg, jgn kata tanpa usul periksa ye. tp, kalau cik epal nak bertunang pun, apa salahnya..ar, mesti tak sabar nak baca entri pasal dia nak betunang, brg² hantaran dia and etc la. ;)

em, nak kata apa lagi pasal cik epal. ooo, cara tulisan dia aku suka. sesuai sgt dgn dirinya. tak reti la nak tulis panjang² ni. tak tahu juga mana dia dpt idea panjang manjang giler nak taip entri yg pastinya komen ribu riban dpt. sbb, kalau aku da start nak tulis entri, sure jejari runcing *wa mcm blog elia pula kan..hehe* will gatal tangan nak buka tab lain. tak paham kenapa, terus idea yg mencurah2 nak taip hilang mcm tu je. huhu...makanya, tak sesuai nak compare cik epal blog dan puan gojes blog *sob sob*

mmm, ok lah. itu saja setakat hari ini pasal cik epal ya. lain kali, citer pasal dia lagi ;) semoga cik epal akan cepat² bertunang pula..insyaAllah to be kan ;)

bai!

nota kaki dan tangan // ooo..nak tahu siapa cik epal? terjah blog ni..www.cikepal06.blogspot.com

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images