boyfie jangan dikau pergi

December 23, 2011

adoi, Ukanak² susah nak di ungkap dan susahnya nak diperkatakan. but, jika ada jodohnya pasti ia sangat menarik and alhamdulillah spt my sista. :P *oh, engko gedik² kat sekolah then hbs sekolah engko miang nak nikah kawen ye :P hehe..


but, tak nak ckp pasal my sista. yg ni trajis sikit. sebab si comel one tgh frusting dgn she boyfie. huhu. duhai boyfie, jgnlah buat mcm ni ye. the comel one tu sgt comel :P tak sesuai la nak frusting² ni. boleh kan? oh teringat pula zaman me n boyfie². see? mcm 2 3 4 org je boyfie kan :P ahahaha. ok, no komen sebab me yg tak femes memes time sekolah tp punya beberapa boyfie itu betul..ahaha.

ok dear comel one, tak nak la sedih². but, for pengalaman mungkin baik utk merasai itu semua. ala, babu pun pernah alami juga. that babu didie pun sama. mama juga sama. so, teruskan if perlu. but, tak nak la sedih² lama ok. life must go on. tak perlu nak stop kat situ saja. hati yg rasa tak selesa sila jauhkan dari diri dengan segera ok! gd nite (^_^)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images