aku sayang ko tapi kenapa ko buat aku sakit hati!

December 20, 2011

tajuk tak da kena mengena dengan entri (^_^)Uhelo dear fellow, today aku tak pi keje. bukan sebab aku escape ye sista see noor. but, period pain punya pasal dan tidak kena mengena dengan selsema yg beta alami :(. so today sengaja ambil cuti. dan mmg wajib juga kena ambil cuti bila tiba masanya bulan itu datang. :P

but, cuti² period pain pun tidak semestinya cuti segala²nya. blogging tak pernah kenal erti cuti. hehe..tp, bloggers mmg suka kot time cuti, memudahkan dan mengeasykan *same mean bah tu* mengemaskinikan perihal segala gosiping yg ada. kira bloggers ni tak kenal erti cuti la. siang malam up to date. mengalahkan fesbok yg suka sgt menyibok hal org. :P

ok, what stori today nak share? 10 day remaining encek suami nak blk sabah. oh lot of love and lot off miss encek suami. tak payah nak ckp byk pasal encek suami, pasal dia tak femes memes mcm aku pun. yup its true..hehe..bujet lebih dan rasa nak memuntah gitu lor. :P ok, mari ingatkan dalam ingatan 10 hari lagi! ~ gatal! ~

and too ucapan salam takziah juga kat jiran tetangga belah umah kakak ipar aku ni. which is, pemergian bapa si pian jam 12 tenghari tadi. ~ itu yg di kabarkan ~ al-fatihah buat arwah.

mmm, nak kata apa lagi erk. oh, petang ni will bermalam kat umah sista see noor, pasal ada hantu pocong kat umah dia. *sumpah tipu! he²..tak de la, that sebab kena pegang encek adeeb yg cumil masa nak htr beliau pi umah banglo encek adeeb :) memandangkan encek abang ipar tak sehaluan cuaca dan keadaanya ke tempat kerja. oh ok, nevermind. ~ adeeb cumil jgn nangis², babu noi tak mau jaga ~ bai! U

stop kat sini dulu la. rasa peling meling pula dgr lagu anuar zain berkumandang..huhu

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images