aku punya hati yang sangat baik

December 06, 2011

morning dear blog,

1stly nak kata syukur alhamdulillah sebab aku masih bernyawa dan still bernafas pagi ni and of coz that, aku masih mampu menulis di sini. Syukur pada Mu Ya Allah. syukur pada Mu juga kerana di berikan aku mereka² yg aku syg. suami, mama, sista² yg gojes dan hampeh, abg² yg perangai pelik semacam , juga keluarga mak abah mentua. *erk, tak de citer pun pasal them kat sini kan :) soon to be! he² oh, kawan² yg ok² je la *too.

pagi ni geram sikit, sebab blogspot mcm da kena blok je kat ofic ni. adakah jurutera² tu tahu aku ni kaki blog? dan tak de keje selain blog, sampaikan mereka blok terus laman web blogspot ni dari di buka? da la youtube di blok. ok, tu tak pe kot. kang nnti pekerja² gomen ni, bkn buat keja apa pun :P *tgk bolllaa memanjang..hehe..tak pun layan korean. ar, sapa nak jawap tu. :P

nasib ar aku da buka awal² posting new post ni awal². nnti senang nak posting kalau tenet da ok. hampeh btl la. da la bosan tahap gaban since kekurangan keje ni. so, nak buat apa kena befikir panjang. erk, nak kena buat apa hari. ecok nak buat apa. ar, mcm tu. da la en. bos baik hati semcm tak bg aku kerja..lalalala

bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images