yahoo blog da okey sedia kala!

November 22, 2011

tumpang lalu lalang!!!adoi ado! hot hot betul la..akhirnya blog da kembali spt sedia kala. tp blog lama tak blh nak save sbb kalau nak kena post semula, byk entri nak kena delete dan komen will hilang mcm tu saja. *sedih!

blog ni da ok, and aku mmg tahap suka suki tahap gaban giler! yahooooo!!! oh punca? punca sbb pakai windows live writter! tp, sebelum ni ok je pun kalau pakai yg tu. ntah napa tiba² je update blog pakai yg tu, terus post title jadi tak meriah kat bar address..:(

tak mahu da macam tu! nak blogwalking nak godek² kalau blogger lain pun tak de mood :)
oh terima kasih duhai mata, sebab sanggup hadapi detik² cemas mcm ni. lepas ni, blog Puan Gojes will bersiaran secara langsung kat blog² enkorg..muah²!

You Might Also Like

10 comments

  1. wahh. siaran langsung eh.. hehe.. takpe.. slow2..
    :)

    ReplyDelete
  2. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

    hehe..thanks mak dara :) *wa, suka mak dara sudi jenguk kita ^___^ **pengsan sekejap!!!

    ReplyDelete
  3. hye puan gojes! blog awak sangat comelll

    ReplyDelete
  4. @GincoMerahJambu

    thanks dear ;) ok, jom follow..i follow u :)

    ReplyDelete
  5. wokehhh.. i follow u darling :D

    ReplyDelete
  6. @ASSOYFINGER67

    thanks dear ;)..hope so lepas ni blog tak buat hal..:p

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images