seribu congrat to Harimau Malaya

November 22, 2011


assalamualaikum :)

oh great! taniah beribu taniah for skuad Pemain Harimau Malaya kita, of course to Malaysia amnya. Proud to be Malaysian, eyap! taniah sekali lagi for para pemain kita yg bertungkus lumus semalam. sangat bangga even mmg semalam keluar juga maki hamun bagai rak. suara pun da hampir pecah semalam sbb da terlampu geram tgk mainan harimau malaya ni mcm nak tak nak je main, ok mungkin sbb indon da mendahului 1 gol ke depan. geram part tu. geram to apex sbb tak jaga pintu gol dgn sebaik mungkin. *wa over da ni. mengalahkan en tabah pula..he² :)

apa pun, itu bukan satu tugas mudah. even aku yg main futsal ni pun, nak terkapus² belari ke sana sini just for ambil sebiji bola tu. bukan ambil, tp nak tendang bola tu. nak kena lagi skill tu harus ada. engko ada? tak de kan? kalau tak de, main jauh² :P ingat senang ke? suami kata bola itu bulat. ar, mmg pun bulat. that why la, syukur alhamdulillah at last kemenangan beralih pada Malaysia! yahooo!!

malas nak byk ckp, sbb suka suki dgr lagu² tema bola pagi ni kat hot fm..jom dengar :) apex da ke udara td..lalala

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images