sapa nak shawl free? mari sini baca!

November 25, 2011

oh baca erk? nak shawl free erk? hehe..boleh kot, next time aku buat kuntest, aku kasi free ye :) tp itu for ladies je la..tp ni nak bgtau yg i got the free shawl for my sista :) ~ oh terima kasih sista ~ hari² dpt free pun tak pe..boleh? (^____^) lalalala.



itu my sista. perangai kami sebiji if bertemu dan berjumpa kamera kami yg old fashion..:P *ok, sila abaikan beliau sekejap, sbb dia tak femes memes spt aku..:P

tak faham kenapa sepit kain tu boleh ada kat situ :P :P

bai!

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images