Penangan Harimau Malaya bila suda Mengaum

November 21, 2011

adoi! tak tahu nak kata apa da ni. rumah suda like pasar ikan. sapa nakkkkkk beli?! ;p

tekak da sakit. bila harimau malaya da start, mengaumla maknanya! penyokong kat umah bukan takat ibu bapa, siap pakcik makcik jerit bagai nampak hantu. bukan tu sahaja bila anak² da join sama, makanya rumah da like pusat hiburan. nak main ape lepas ni? kapal terbang? ;p

adoi, si kakak da lepas tangan anak². anak ke mana, bapa budak ke mana, mata ke mana. itu la penangan Harimau Malaya vs Indonesia mlm ni. adoi cik kak :) aku? tetap maintain *wa, over. ntah² dia lbh..he² ;)

apa pun, Malaysia tetap di hati. tak juara, next time cuba lagi ;) suami kata, bola itu bulat..

assalamualaikum :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images