joli sana sini

November 30, 2011

adoi! mengantuk sungguh petang ni. since PTK dimansuhkan, hari² mendatang masuk kerja sgt membosankan. serius, tak tipu! bg aku yg mmg gila kerja juga blogging, hari² tanpa kerja adalah sgt membosankan. tp, kalau da banyak kerja pun, bosan juga. pasal tak de masa nak update blog. makanya, time managment itu penting. tp, hari ini sgt² membosankan. program camping city kids pun di tunda ke tahun depan. adoi, mmg free gila² la skg ni. nak kemaskini blog pun, aku rasa mcm nak memuntah da. sbb hari² tanpa kerja ofic tp mengadap blog tanpa henti sudah mula buat aku rasa nak muntah semacam!

ni blm masuk tahap tiada kerja hari² berlangsung selepas today. ecok kena fikir pula nak buat apa kat ofic. pasal kerja tu mmg ada, tp tak rushing spt mana rushingnya nak kejar due date. selalunya nak dekat hujung tahun mcm ni, ada jugalah planning for next year dgn third bos, tp skg ni mmg silent seketika. mari bergumbira seketikap pasal city kids telah di tunda! hehe...

mari berdiam diri seketika dari dunia blog dan kerja. sbb, nak rehatkan minda :P bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images