its all about Khairul Fahmi Che Mat aka Apek or Apex

November 29, 2011

hey u, nak kata i minat kat apek aka apex tak la juga. *apex kan ejaan btl? he². tp, kalau tgk team harimau malaya aka muda mudi ni beraksi kat padang, part apex selalunya aku tak boleh nak lepas pandang. *erk, sejak bila pula minat tgk bola sepak ni..~ pening ~ bukan ape, kot² kalau bola tu masuk kat pintu gol Malaysia then si apex ni tak sempat nak catch the bola, mau tak ku hambur maki hamun kat dia. kalau da sepuluh dua puluh kali aku maki hamun, tak kan naya budak tu..hehe..*oh minta ampun ye encik apex..


tp yg nak aku kata ni is, bukan pasal game dia kat padang. but all about gosip mosip encik apex kita ni. tak reti la why erk, mamat ni tak la hensem sgt pun tp gosip mosip dia ada je yg beterbangan ke sana ke sini spt bola melantun. da tu pula, timing² perlawanan bola sepak berlangsung la pula gosi p mosip ni semua keluar. korg tak rasa pelik erk? manalah tahu ada someone yg sengaja je bg sebar gambo² tu then buat encik apex kita ni hilang fokus. :) ok, minat sebab dia beraksi kat padang je k. yg personal matter tak suka suki sbb kes putus tunang rasa mcm tak fair je..lalalala..

gambo taken from blog abg aku si nara *perasan!

bai!


You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images