hey hello

November 21, 2011

assalamualaikum dear readers :)

1st at all, ini bukan blog si newbie. tp blog aku yg the new one, after blog cik puan tecik hampeh semacam je. tak tahu apa kejadian sebenar yg berlaku. da puas aku renung²kan dan selamat beramal dengannya, tp tak dpt juga nak fix²kan tubuh badannya semula. maka dengan itu, dengan rasa bangganya, aku akan pindahkan semula the entri² kat blog tu, kat blog ni pula. skg da tukar ke puan gojes pula. gojes ke tak aku ni, itu bukan aku ye. nama blog tak de ke mengena dengan tak kegojesannya aku. tp kalau rasa nak mengaku aku ni gojes sikit, ah'ah ye la..kat suami je. so, i hope so, puan gojes blog ni ada pembacanya sendiri as usual. muah²!

You Might Also Like

3 comments

  1. waaa....semoga ceria sokmo k...teruskan usaha puan gojes dalam dunia blog ni k..huhu

    ReplyDelete
  2. oh mak ai...terima kasih en faizlaster :), tekezut bagai monkey sikit dpt komen 1st :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images