cara pasang perkataan reply to comment dalam kotak komen

November 22, 2011

hey hello hi readers :)

faham kan tajuk kat atas tu? ala, rasanya semua newbie pun tahu buat benda ni. mudah dan mmg senang giler la. aku je yg tak reti. siap nak ambik masa beberapa hari just for find out benda ni :) kesian kan..hehe..ok tak pe, proses pembelajaran tak kan pernah berhenti for me. and, thanks to bloggers² out there, sbb rajin buat tutorial mcm ni.

boleh copy kan? (^_____^) thanks! saya da berjaya buat :P

nak tgk, klik SINI

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images