buai laju laju

November 21, 2011

oh tidak! petang ni best je nak berblogging :) tenet laju bagai nak di buai². bestie je dia belegar² kat pc aku ni.

tidak! itu bohong belaka semuanya! tenet da merundum semula. ni bukan tahap merundum, langsung tak dpt nak melayari apa² :( *tensennya! org da bestie² je edit sana sini blog org, da tak dpt nak edit lagu mcm ni :( nama je gomen tenet free, tp free bagai nak buka pun like jiran belah rumah mama aku tunggu ayam nak betelur. lama giler!

nak ckp pasal tenet ni, hari tu one of my oficmate duduk study kat libarary kk. sapa² org kk, tahu la kat mana jadahnya libarary kk tu. aku mmg dgn tahap kemalasan yang membuak², mmg lama tak masuk library tu then baru tahu, kat library tak blh pakai laptop k. oh bkn tak blh pakai laptop, tp tak blh suka suki pakai letrik kat situ. kenapa? sumpah tak tahu! mungkin sbb nak jimatkan letrik kot. tau² skg ni, either kat toilet pun can online use mini laptop, kang tak pasal² bil melambung. oh ye ker? ntah, btl tak tahu.

tenet pun bagai rak buku² skg ni, da byk kat mana², then makin use that, makin slow. tak faham kenapa.

bai

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images